Saturday, September 16, 2006

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ


Ο Δρούλιας Ευθύμιος γεννήθηκε στο Φωτεινό Τρικάλων στις 14/7/1957 και οι φίλοι του τον φωνάζουν Θύμιο Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρεις κόρες. Στα 18 του συμμετέχει ενεργά στη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα, ανήσυχος για τα γεγονότα της εποχής του.
Όταν το γενικότερο κλίμα της εποχής και της εσωτερικής μετανάστευσης τον έφερε στην Αθήνα υπήρξε μέλος της τοπικής του ΠΑΣΟΚ όπου διετέλεσε αναπληρωτής Γραμματέας και υπεύθυνος συντονισμού. Το 1990 εξέφρασε την διαφωνία του για την δημιουργία της οικουμενικής κυβέρνησης και παραιτήθηκε ιδρύοντας το κόμμα Ε.Μ.Α(ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ). Με το Ε.Μ.Α κατέβηκε στις εκλογές διεκδικώντας την έδρα του Κύριου Τσοβόλα, μετά την παραίτηση του.
Έχοντας πάντα στόχο να προσφέρει, πίστευε στην πολυφωνία και στην σύνθεση απόψεων. Έτσι συνεργάσθηκε αρχικά με την πολιτική άνοιξη και τη βοήθησε να μπει στην Βουλή .Aπό την Πολιτική άνοιξη αποχώρησε γιατί δεν του άρεσε η λειτουργία και ο συντονισμός του κόμματος που στηριζόταν σε ένα πρόσωπο.
Η δεύτερη συνεργασία του είναι με τον Κύριο Τσοβόλα όπου και τον παρότρυνε να δημιουργήσει ένα κόμμα πιστεύοντας ότι θα συνεχίσουν αυτό που άφησε φεύγοντας το 1990 από το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα μπήκε στην βουλή αλλά ο Δρούλιας αναγκάστηκε να φύγει, γιατί ο Κύριος Τσοβόλας δεν συμβουλευόταν τα στελέχη του. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων, με το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ γιατί είχε μια πατριωτική πολιτική και πίστευε ότι μπορούν να σοκάρουν τα δύο μεγάλα κόμματα, «αντίσταση κατά της ψευτιάς και της υποκρισίας ». Στο συνέδριο του κόμματος εκλέχτηκε 18ο μέλος, η παρουσία του στα όργανα του κόμματος ήταν δυναμική και ενεργή αλλά μετά την δήλώση του Κυρίου Καρατζαφέρη ότι πρέπει να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, αποχώρησε και ίδρυσε το κόμμα Ο ΛΑΟΣ.Δεν έχει πια το κόμμα Ο ΛΑΟΣ Μένει στις θέσεις του για τους ομοφυλόφιλους αλλά συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ στη νομαρχια του Πειραιά ».

No comments: