Wednesday, September 20, 2006

ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ

"Υπέρ λαού" - Δηλώσεις Β.Παπαδόπουλου για την αποδοχή του προγράμματος του
«Χαιρόμαστε που οι άλλοι συνδυασμοί υιοθετούν τις δικές μας προτάσεις. Και αυτό είναι η πρώτη νίκη μας πριν τις εκλογές» δήλωσε ο υποψήφιος υπερνομάρχης με τον συνδυασμό "ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ", Βαγγέλης Παπαδόπουλος στην πλατεία Συντάγματος, όπου μαζί με τον υποψήφιο Νομάρχη Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη και υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους μοίρασαν έντυπο υλικό στους πολίτες με το οποίο ζητούν την ελεύθερη διακίνηση των ταξί στις λεωφορειολωρίδες.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι "ο Αργύρης Ντινόπουλος αναπαράγει τη θέση μας για τοπικά δημοψηφίσματα, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος προχωρά στη διασπορά των ΕΚΑΒ, όπως εμείς προτείναμε, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας άρχισε να συζητά το θέμα του εξορθολογισμού στον τρόπο που γίνονται οι διαδηλώσεις, ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης διαβεβαίωσε πως θα υπογειοποιηθεί ο ηλεκτρικός έξω από τον Πειραιά και ο Κώστας Σκανδαλίδης τάχθηκε υπέρ της ανεγέρσεως Μητροπολιτικού Ναού στην Αθήνα, όπως πάλι εμείς πρώτοι προτείναμε".

"Όλα αυτά δείχνουν ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού "ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ" είναι ρεαλιστικό και αποτελεσματικό" κατέληξε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.


http://www.ota.gr/article/21967.html

No comments: